Montecarlo Buffet    

A.L.F., ITL
12841
Витрина и комода Монтекарло
ден. ден.
Д: 54 cm x Ш: 53 cm x В: 190 cm
Д: 106 cm x Ш: 53 cm x В: 190 cm
Д: 211 cm x Ш: 55 cm x В: 82 cm
ВИСОК СЈАЈ ТАУПЕ
ЛЕД ОСВЕТЛУВАЊЕ МЕДИЈАПАН СТАКЛО

Постави прашање

 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • CalSofa, ITL
 • Camel, ITL
 • Comad, EU
 • Cotta, LI
 • Cuborosso, ITL
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • EU-S, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • Gorenje, SLO
 • Homage, TUR
 • Jugoeksport Stil
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Sleep+, TR
 • SOFO, EU
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас