Capri Night/Dresser    

A.L.F., ITL
13255
Наткасна и Комоди Капри
ден. ден.
Д: 61 cm x Ш: 44 cm x В: 57 cm
Д: 98 cm x Ш: 51 cm x В: 143 cm
Д: 174 cm x Ш: 51 cm x В: 82 cm
ВИСОК СЈАЈ ЦРЕША
МЕДИЈАПАН МЕТАЛ ХРОМ ОПЛЕМЕНЕТА ИВЕРИЦА

Постави прашање

Продукти од категоријата НАТКАСНИ / КОМОДИ

 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • CalSofa, ITL
 • Camel, ITL
 • Comad, EU
 • Cotta, LI
 • Cuborosso, ITL
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • EU-S, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • Gorenje, SLO
 • Homage, TUR
 • Jugoeksport Stil
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Sleep+, TR
 • SOFO, EU
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас