* СИТЕ САЛОНИ ОТВОРЕНИ СО СТАНДАРДНО РАБОТНО ВРЕМЕ *

Контакт

Контактирајте не,

Jугоекспорт стил поседува неколку изложбени салони и магацини во Македонија. Доколку сте заинтересирани за некој производ или сакате да поставите прашање, ве молиме контактирајте не на еден од контактите подоле:

Изложбен салон Г.Т.Ц.

 • адреса: Кеј 13 Ноември II кат ГТЦ
 • тел.: +389 2 3114 281
 • факс: +389 2 3114 281
 • моб: +389 70 332 666
 • info@jugoexportstil.com.mk
 • Понеделник - Петок: 09:00 - 20:00
 • Сабота: 09:00 - 17:00

МЕБЕЛ ЦЕНТАР

 • адреса: Хиподром ББ
 • тел.: +389 2 2580 050
 • факс: +389 2 2580 051
 • моб: +389 71 232 457
 • info@jugoexportstil.com.mk
 • Понеделник - Петок: 09:00 - 20:00
 • Сабота: 09:00 - 18:00

Изложбен салон Струмица

 • адреса: Браќа Миладиновци 42
 • тел.: +389 34 345 340
 • моб: +389 71 232 452
 • info@jugoexportstil.com.mk
 • Понеделник - Петок: 08:00 - 20:00
 • Сабота: 08:00 - 16:00

Магацин Скопје

 • адреса: Хиподром ББ
 • тел.: +389 2 2580 052
 • info@jugoexportstil.com.mk
 • Понеделник - Петок: 08:30 - 16:00
 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • Camel, ITL
 • Cotta, LI
 • Cuborosso, ITL
 • Defra, EU
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • EU-S, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • Gicinque, ITL
 • Gorenje, SLO
 • Homage, TUR
 • Jugoeksport Stil
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Sleep+, TR
 • Status Italy, ITL
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

* Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

* Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас