Creta Bed    

Cuborosso, ITL
Софа Крета со вклучен механизам за спиење и вклучен душек. Софата се изработува во димензии 218см, 198см, 178см, или 133см.
ден. ден.
Д: 218 cm x Ш: 108 cm x В: 101 cm
Д: 198 cm x Ш: 108 cm x В: 101 cm
Д: 178 cm x Ш: 108 cm x В: 101 cm
Д: 133 cm x Ш: 108 cm x В: 101 cm
МУЛТИКОЛОР / БОЈА ИЗБОР
МИКРОФИБЕР ШТОФ

Постави прашање

 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • CalSofa, ITL
 • Camel, ITL
 • Cotta, LI
 • Cuborosso, ITL
 • Defra, EU
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • EU-S, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • Gicinque, ITL
 • Gorenje, SLO
 • Homage, TUR
 • Jugoeksport Stil
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Sleep+, TR
 • SOFO, EU
 • Status Italy, ITL
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

* Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

* Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас