Giotto Bed    

Camel, ITL
Кревети Гиотто со димензија 200х160см или 200х180см. Можност за избор на повеќе модели во зависност од желбите на клиентот.
ден. ден.
Д: 221 cm x Ш: 172 cm x В: 121 cm
Д: 221 cm x Ш: 192 cm x В: 121 cm
Д: 227 cm x Ш: 169 cm x В: 116 cm
Д: 227 cm x Ш: 189 cm x В: 116 cm
Д: 223 cm x Ш: 173 cm x В: 102 cm
Д: 223 cm x Ш: 193 cm x В: 102 cm
БЕЛА ОРЕВ МУЛТИКОЛОР / БОЈА ИЗБОР
ШТОФ ДРВО/ФУРНИР МЕДИЈАПАН
МЕХАНИЗАМ ЗА ПОДИГАЊЕ СО ЛАТОФЛЕКС

Постави прашање

 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • CalSofa, ITL
 • Camel, ITL
 • Cotta, LI
 • Cuborosso, ITL
 • Defra, EU
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • EU-S, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • Gicinque, ITL
 • Gorenje, SLO
 • Homage, TUR
 • Jugoeksport Stil
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Sleep+, TR
 • SOFO, EU
 • Status Italy, ITL
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

* Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

* Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас