Bardolino Bed    

Diva Divani, ITL
Aголна гарнитура со простор за складирање, механизам за спиење и вклучен душек Бардолино. Гарнитурата е со димензија 298(312)х164см, 278(292)х164см или 258(272)х164см. Можност за изработка и во тросед и двосед верзија.
ден. ден.
Д: 298 cm x Ш: 164 cm x В: 98 cm
Д: 298 cm x Ш: 208 cm x В: 98 cm
Д: 278 cm x Ш: 164 cm x В: 98 cm
Д: 278 cm x Ш: 208 cm x В: 98 cm
Д: 258 cm x Ш: 164 cm x В: 98 cm
Д: 258 cm x Ш: 208 cm x В: 98 cm
МУЛТИКОЛОР / БОЈА ИЗБОР
ЕКО КОЖА МИКРОФИБЕР ШТОФ
ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ

Постави прашање

 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • Camel, ITL
 • Cotta, LI
 • Cuborosso, ITL
 • Defra, EU
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • EU-S, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • Gicinque, ITL
 • Gorenje, SLO
 • Homage, TUR
 • Jugoeksport Stil
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Sleep+, TR
 • Status Italy, ITL
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

* Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

* Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас